Over ons

Waar staat Van Doesburg voor?

Van Doesburg wil een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van vloeren en raambekleding. Dat doen wij door goed te luisteren naar de wens van onze klant.

Wij weten als geen ander waar u behoefte aan heeft. Ons potentieel is dan ook de kracht van vakkundigheid en kwaliteit. Om deze belofte waar te maken werken wij continu aan de verbetering van onze producten en interne processen. Voor uw gemak is ons specialistenteam qua service en tijd buitengewoon flexibel. Deze aanpak heeft ons een brede en trouwe klantenkring opgeleverd.

De vloeren die wij leveren voldoen allemaal aan de gestelde milieu-eisen. De kwaliteit van het materiaal alleen is niet voldoende. De manier waarop de vloer wordt gelegd is essentieel voor een uitstekend resultaat. Dat dit vakkundig wordt uitgevoerd is voor de presentatie van uw ruimte uitermate belangrijk. Daar staan wij voor.

overons.jpg

Van Doesburg

Dé partner voor uw (bedrijfs)vloer

Klik hier voor meer informatie!

Hoe werkt Van Doesburg?

Vakkundig, volgens een strakke planning én het liefst nog uw verwachtingen zien te overtreffen. Tot u als klant tevreden bent. Deze mentaliteit is wat ons onderscheidt. Dit klinkt door in ons gehele team. U zult dat merken tijdens ons eerste gesprek, wanneer wij uw project koppelen aan onze projectleider. Als úw aanspreekpunt is hij er vanaf de voorbereiding tot en met de (op)levering. Dat is niet alleen logisch, maar ook heel prettig. Hij begeleidt u tijdens het traject, denkt met u mee en adviseert u van harte. Voor ieder project stelt hij een deskundig team samen dat de vereiste specialiteiten in huis heeft.